Васил Божков пусна подробни нови извлечения за тегленията от личната си

...
Васил Божков пусна подробни нови извлечения за тегленията от личната си
Коментари Харесай

Божков показа нови извлечения за милиони в атака срещу Борисов

Васил Божков пусна подробни нови извлечения за тегленията от личната си сметка в Булбанк за интервала 2017 - 2019 година Той направи това в следващ пост на страницата си във Facebook.

От извлеченията се виждат десетки тегления на разнообразни по мярка суми - от 50 000, през 600 000, до по 1-2 млн.лв.

" Извлеченията от персоналната ми сметка, които потвърждават изтеглените над 67 млн. лева в брой (след платени данъци). Сумата, която съм предал на Владислав Иванов Горанов и Бойко Методиев Борисов, посредством посочени от него лица единствено за последните 3 години. ", твърди той. От въпросните извлечения обаче не излиза наяве къде са отивали парите, както и основанията за изтегляне.

Това е второ обвиняване на Божков, че е давал пари на Борисов и Горанов. Борисов се закле в околните си, че е взел единствено една пура от Божков, а Горанов го прикани да изважда каквото има.

В новия си пост през днешния ден, Божков написа, че към този момент втора седмица Прокуратурата бездейства след подадения от него сигнал. " Телефонът, адресът и местоположението ми са им предоставени, само че към момента никой не ме е потърсил за показания и за доказателства.
Въпреки обществените доказателства и самопризнания Гешев продължава да показва неделимостта и зависимостта си от ръководещата хунта. Законът очевидно не важи за БМБ, VG и Менда, които би трябвало да бъдат отстранени от заеманите длъжности и арестувани, с цел да не попречват следствието ", написа намиращият се в Дубай бизнесме, против който прокуратурата е повдигнала 18 обвинявания.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР